Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία BIOSTAM PHARMACEUTICAL, με έδρα τον Γέρακα Αττικής ιδρύθηκε το 2012 από ανθρώπους με 20ετή εμπειρία στον χώρο της φαρμακευτικής βιομηχανίας καθώς επίσης και σε  φαρμακευτικές  – παρα φαρμακευτικές  πωλήσεις.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται κυρίως  στον παραφαρμακευτικό χώρο διαθέτοντας προϊόντα που διακρίνονται για την ποιότητα και την ασφάλεια που προσφέρουν.

Η BIOSTAM PHARMACEUTICAL  έχει την  αντιπροσωπεία των προϊόντων αισθητικής ιατρικής REGENYAL IDEA (προϊόντα ενέσιμου υαλουρονικού οξέος) καθώς και του προϊόντος REGENFLEX (υαλουρονικό οξύ για τις αρθρώσεις), του ιταλικού οίκου REGENYAL  LABORATORIES , τα οποία έγιναν ιδιαίτερα δημοφιλή στο ευρύ κοινό λόγω της αποτελεσματικότητας τους.

Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει προϊόντα που προάγουν την υγεία, βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και πληρούν όλα τα κριτήρια ασφαλείας. Για τον λόγο αυτό η εταιρεία βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση καινοτόμων προϊόντων υγείας, ευεξίας  και ομορφιάς που ανταποκρίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου ανθρώπου.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τον ισολογισμό της εταιρείας για το 2013